William Poromaalla meni huuruun – näytti tv-kameralle keskisormea miesten viestin jälkeen

William Poromaalla meni huuruun

Ruotsalaishiihtäjä William Poromaalla hirtti kiinni, kun SVT kuvasi häntä viestikisan jälkeen. Poromaa näytti kameralla keskisormea.

Hiihdon MM-kisojen Miesten 4 x 10 kilometrin viestin jälkeen kävi hyvin selväksi, ettei Ruotsin William Poromaa ollut hyvällä tuulella. Tämän sai todeta Ruotsin yleisradioyhtiö SVT:n kuvaaja, joka piti kameransa Poromaassa.

Hän ei arvostanut kuvaamista, vaan vastasi näyttämällä keskisormea.

– Se oli erikoinen tilanne. Minua kuvattiin televisioon. Hermostuin ja näytin keskisormea kameralle, kun he eivät lopettaneet kuvaamista. Minusta kuvaaminen ei ollut mukavaa, Poromaa kommentoi tapausta SVT:n haastattelussa.

Ruotsin miehet laskettiin etukäteen mukaan mitalitaisteluun, mutta joukkue jäi kuudenneksi. Ruotsi oli taistelemassa jahtaajaryhmässä pronssista. Poromaa kävi kolmannella osuudella porukan johdossa, mutta ei päässyt irti.

Calle Halfvarsson puolestaan lähti vetämään ryhmää viimeiselle osuudelle, mutta Ranska ja Saksa pudottivat konkarin kyydistä muutama kilometri ennen maalia.

– Olen kisan jälkeen todellakin tunteellinen ja näytän tunteet usein kehollani. Usein en pysty pidättelemään. Siitä ei välttämättä seuraa hyviä asioita, Poromaa totesi.

William Poromaalla meni tunteisiin, kun SVT kuvasi häntä miesten viestin jälkeen:

Katso myös: Aspenin syöksylaskussa hurja tilanne – Simon Jocher kaatui ja lensi turva-aitojen läpi