Alkoholismistaan kertonut Wiljami Myllylä joutui ala-arvoisen solvaamisen uhriksi – vastustajalle pelikieltoa

kisamatka Wiljami Myllylä liiga jääkiekko pelaajayhdistyksen puheenjohtaja jari kostiainen tappara - pallomeri.net

Alkoholismin kanssa paininut ja siitä avoimesti julkisuuteen kertonut Wiljami Myllylä sai osakseen ala-arvoista huutelua U20 SM-sarjan pelissä.

Myllylän viime vuodet ovat olleet vaikeita, sillä kaukalon ulkopuolella alkoholismin kanssa paininut miehen alku on joutunut vaihtamaan myös useampaan otteeseen seuraa. Ensiksi HIFK vaihtoi Lukkoon ja nyt edessä oli paluu kotikulmille Kokkolan Hermeksen paitaan.

Tällä hetkellä U20 SM-sarjassa pelaava Myllylä joutui ikävän huutelun kohteeksi viikonloppuna pelatussa ottelussa. Ottelun päätössummerin jälkeen tunteet olivat kuumenneet ja vastustajan pelaajalle tuomittiin ulosajo pilkkaamisesta. Syy tuomiolle selvisi tuomariraportista, sillä Ilta-Sanomien mukaan vastustaja oli haukkunut Myllylää alkoholistiksi.

Ottelussa tuomarina toiminut Valtteri Autio valotti tilannetta Ilta-Sanomien haastattelussa, mutta ei kertonut tarkemmin huutelun sisältöä.

– Siellä on pilkattu kyseistä pelaajaa tavalla, joka ei millään tavalla kuulu urheiluun, eikä minnekään muuallekaan. Siihen oli pakko reagoida, mutta en mene tarkemmin siihen, mitä siellä on sanottu, Autio kommentoi IS:lle.

Huudosta vastannut vastustajan pelaaja tuomittiin Jääkiekkoliiton toimesta yhden ottelun pelikieltoon.


Pelaajat: