Video: Järjetön imurointi cup-derbyssä – Wiener Sportklubin veskari hörppäsi palautuksen längistä sisään

Florian Progelhof Wiener Sportklub / Pallomeri.net

Wiener Sportklubin maalivahti Florian Progelhofille kävi karsea moka cup-derbyssä Austria Viennaa vastaan, kun pakin palautus meni sisään.

Itävallan cupissa pelattiin perjantaina Wienin derby, kun Wiener Sportklub haastoi Austria Viennan. Vierasjoukkue vei lopulta maalein 1-3, mutta ottelun voittomaaliksi jäänyt osuma on se asia, mikä tästä ottelusta jää seisomaan muistojen aavikolle.

Maali syntyi 56. minuutilla ja se merkattiin Wienerin puolustajan Luka Gusicin omaksi maaliksi. Häntä tosin maalista ei juuri voi syyttää, sillä hän vain antoi palautuspallon, joka piti olla helposti maalivahti Florian Progelhofilla hoidossa.

Toisin kuitenkin kävi. Progelhof ilmeisesti odotti, että pallo pomppaisi, mutta sateen runtelema kenttä teki tepposet. Pallo tössähti maahan ja jatkoi matkaansa, kun Progelhof haroi tyhjää. Pallo meni todella nolosti hänen längistään sisään ja vei Austrian 2-0-johtoon.

Wiener Sportklubin veskari Florian Progelhof imaisee palautuksen längistä sisään:

Katso myös: Video: Omien pelaajien temppu ei miellyttänyt – Stuttgarter Kickersin valmentaja käski joukkuettaan tekemään oman maalin