Video: West Ham ampui itseään kahdesti jalkaan – oma maali ja punainen kortti 30 sekunnin sisään

Valioliigakauden yllättäjä West Ham United ajautui pahaan pulaan Newcastlea vastaan, kun joukkueelle iski varsin synkkä puoliminuuttinen.

Lauantain Valioliiga-kattauksen aloittaneesta Newcastle-West Ham -ottelusta muodostui erittäin värikäs ilotulitus, mutta ensimmäisellä jakson lopulla onnistui West Hamin kaivaa itselleen varsin syvä kuoppa.

Joukkue koki todellisen mustan hetken, kun samasta tilanteesta kolahti pallo omiin ja joukosta putosi yksi mies pois punaisella kortilla. Kaikki alkoi 36. minuutilla, kun Craig Dawson kohnotti pallon kanssa keskikentällä ja yritti kurottaa menettämänsä pallon perään liukumalla. Hän osui kuitenkin vastustajaan erittäin tylysti, mutta peli sai jatkua, koska erotuomari sovelsi hyötynäkökohtaa.

Newcastlen hyökkäys päättyi maaliin, kun West Hamin puolustaja Issa Diop yritti pelastaa maaliin menevää palloa, mutta päätyikin pyyhkäisemään sen kantapäällään omaan maaliin. Hetkeä myöhemmin oman maalin aiheuttama henkinen isku syveni, kun erotuomari ajoi Dawsonin ulos aiemmasta taklauksesta annettuaan hänelle ottelun toisen varoituksen.

West Hamin selkäranka on kuitenkin selvästi kovaa tekoa, sillä joukkue murjoi toisella jaksolla pelin ensin tasoihin, kunnes Newcastle toipui ja onnistui nousemaan vielä kerran johtoon.

Newcastle myös voitti ottelun maalein 3-2.

West Ham tekee oman maalin ja ottaa punaisen kortin puolen minuutin sisään:

Katso myös: Video: Mojova pommi puolesta kentästä – Shamrock Roversin pelaaja yllätti veskarin pahanpäiväisesti


Joukkueet: