Video: Kosto kaatoi WBA:n korttitalon – Matheus Pereira potkaisi vastustajaa vatsaan ja näki punaista

Matheus Pereira WBA / Pallomeri.net

WBA:n ottelu kaatui jo avausjaksolla, kun Matheus Pereira ajettiin ulos. Pereira kosti hänet kaataneelle vastustajalle potkaisemalla tätä.

West Bromwich Albion konttasi rumasti kotonaan sunnuntain Valioliigakierroksella, kun Crystal Palace vei pinnat WBA:lta maalein 1-5.

Ensimmäisellä jaksolla peli oli vielä tasainen. Palace meni nopeasti johtoon kotijoukkueen oman maalin ansiosta, mutta puntit tasoittuivat jo 30. minuutilla.

WBA:n peliltä katosi kuitenkin pohja vain neljää minuuttia myöhemmin, kun Matheus Pereira ajettiin kentältä. Palacen Patrick van Aanholt kaatoi Pereiran, joka puolestaan kosti tämän potkaisemalla van Aanholtia vatsan ja nivusten seutuville.

VAR otti tilanteen tarkastettavakseen ja kutsui myös erotuomari Paul Tierneyn monitorin äärelle. Tierney katsoi tilanteen muutamaan kertaan ja oli vakuuttunut näkemästään. Hän ajoi Pereiran siekailematta ulos ja näin WBA joutui alivoimalle.

Puoliajalle mentiin vielä tasalukemissa, mutta Palace meni johtoon 55. minuutilla eikä katsellut taakseen vaan tulitti pallon yhteensä neljästi WBA:n reppuun.

WBA:n Matheus Pereira ajetaan ulos videotarkastuksen jälkeen:

Katso myös: Video: Barcalle tappio La Ligassa – sarjanousija iski nöyryyttävän voittomaalin


Joukkueet: