Tilastot sen kertovat: Wayne Rooneyn tulo oli valtava asia D.C. Unitedille

Wayne Rooney D.C. United MLS Wayne Rooneyn - Pallomeri.net

Tilastot puhuvat omaa kieltään siitä, miten iso asia Wayne Rooneyn saapuminen seuraan oli Yhdysvaltain pääkaupungin, D.C. Unitedin MLS-joukkueelle.

Rooney siirtyi MLS:ään heinäkuussa ja sitä ennen United oli ehtinyt pelata 14 ottelua, joista se oli saalistanut viiden tasapelin ja seitsemän tappion lisäksi vain kaksi voittoa. Pisteitä oli siis kasassa vaivaiset 11.

Rooneyn tulon jälkeen D.C. United on ehtinyt pelaamaan 17 ottelua – ja oli sitten kyse 32-vuotiaan englantilaislegendan hyvyydestä, tai mistä tahansa – meininki on ollut aivan toista.

Mainos alkaa:

17 ottelun saldo on nimittäin 10 voittoa, neljä tasapeliä ja vain kolme tappiota. Pisteitä Rooneyn saapumisen jälkeen on kertynyt 34.

Parannus näkyy myös maalierossa

Joukkueen maaliero oli ennen Rooneyn saapumista pakkasella kuuden osuman verran, mutta “Väinön” tulon jälkeisissä otteluissa samainen lukema on 13 maalin verran plussalla.

United onkin noussut Itäisessä konferenssissa jo viimeiselle pudotuspelipaikalle, eli kuudenneksi. Tällä hetkellä joukkue viilettää 8 ottelun tappiottomassa putkessa. Rooney on viimeistellyt pelaamissaan otteluissa 9 maalia, minkä lisäksi hän on syöttänyt 7 osumaa.

Jos alla oleva tweetti ei näy, voit katsoa sen ESPN:n Twitter-tililtä.

Tuoreimpia futiksesta:

Video: Robin Lod otti maagiset putket – alusti huikeasti Suomen maalin

Video: Maalivahti painoi komean tasoitusmaalin lisäajalla Belgiassa


Pelaajat:
Joukkueet: