Video: Watford-topparista tuli yllätyssankari – dramaattinen tasoitus huikealla saksipotkulla

Craig Dawson Watford / Pallomeri.net

Watford-toppari Craig Dawsonin nimi ei nouse kovin korkealle, kun maalintekijöitä veikataan. Lauantaina hän yllätti kaikki tasoittamalla dramaattisesti.

Watford ja Leicester kohtasivat ottelussa, jonka loppu oli taatusti Valioliigakauden dramaattisimpia. Ottelu päättyi tasapeliin 1-1 ja molemmat maalit säästeltiin aivan peliajan loppuun.

Leicester näytti tarraavan jo pistepottiin kiinni 90. minuutilla, kun Benjamin Chillwell tykitti loistavalla laukauksella joukkueensa johtoon. Tällä kertaa luvassa oli vielä riipivämpää draamaa, kun Watford kiipesi vielä tasoihin kolmannella lisäminuutilla.

Tasoitus tuli paitsi yllätävältä pelaajalta mutta myös tavalla, joka löi kaikki täysin ällikällä. Pallo toimitettiin kulmapotkusta rangaistusalueelle ja toppari Craig Dawson oli myös noussut mukaan hyökkäykseen. Pallo ponnahti onnekkaasti hänen ulottuvilleen ja kun tilaa oli juuri sopivasti, päätti Dawson yrittää saksipotkua.

Mainos alkaa

Potku onnistui ja sujahti maalivahdin käsien kautta säkkiin. Viimeksi lähes 2,5 vuotta sitten Valioliigassa maalanneesta topparista tuli näyttävällä vedollaan Watfordin sankari, sillä putoamistaistelussa mukana olevalle seuralle jokainen piste on kullanarvoinen.

Watford-toppari Craig Dawson tasoittaa saksipotkulla:

Katso myös: Video: Petteri Forsell pamautti unelmakudin – maaginen vaparimaali yli 30 metristä


Joukkueet: