Video: Paitsio vai ei? – Washingtonin maali hylättiin erikoisen tilanteen jälkeen

washingtonin maali boston nhl - pallomeri.net

Washington Capitalsin ja Boston Bruinsin välisen ottelun yksi puhuttaneista tilanteista oli Washingtonin avauserässä tekemä maali, joka kuitenkin hylättiin.

Ensimmäistä erää oli takana hieman yli puolet, kun T.J. Oshie siirsi takatolpalta Washingtonin johtoon. Tilannetta oli kuitenkin edeltänyt hyökkäysalueelle tulo, jossa John Carlson heitti korkean roikkukiekon Oshien yli juuri siniviivan kohdalla, ja tämän tilanteen Boston halusikin haastaa mahdollisena paitsiona.

Viivaylitystä lähdettiin tutkimaan videoiden avulla, mutta erikoisen tilanteesta teki se, että tv-kuvien perusteella on mahdotonta sanoa, kumpi oli ennen siniviivan yli – mies vai kiekko. Tämä puolestaan johtui siitä, että sekä katsomon mainokset että penkit ovat Bostonin TD Gardenissa täysin tummat, ja korkea kiekko leijaili juuri niiden taustoittamana.

Mainos alkaa

Lopulta tuomaristo ja tilannehuone mitä ilmeisimmin löysivät kuvakulman, joka kertoo kiekon menneen ennen, sillä maali hylättiin paitsiona.

Ottelussa kohua aiheutti myös Alexander Ovechkinin temppu, kun hän iski mailallaan suoraan Trent Fredericin haaroväliin. Itse ottelun vei nimiinsä Capitals voittolaukausten jälkeen lukemin 1-2.

Washingtonin maali hylättiin paitsiona:

Videon voit katsoa myös Sportsnetin YouTube-kanavalla.


Joukkueet: ,