Video: Ei se vain aina lähde – Washington Nationalsin pressuryhmä tumpeloi koomisesti ja ottelu keskeytettiin

Washington Nationalsin pressuryhmä / Pallomeri.net

Washington Nationalsin pressuryhmälle sattui hieman heikompi päivä toimistolla, kun heidän yrityksestään suojata kenttää sateelta tuli täysi farssi.

Yksi baseballille ominaisia piirteitä on se, että pelejä ei pelata sateella, vaikka otteluohjelma onkin MLB:ssä armottoman tiukka. Kun sade yllättää, käyvät stadionin työntekijät töihin ja peittävät kentän massiivisella pressulla suojatakseen sitä. Jos sade kestää tarpeeksi kauan, niin ottelu pelataan loppuun myöhempänä ajankohtana.

Sade keskeytti sunnuntaina paikallista aikaa pelatun Washington Nationalsin ja Baltimore Oriolesin välisen ottelun, mutta vaikka sateen kanssa toimiminen on varmasti käynyt Nationalsin stadionin pressuryhmälle vuosien varrella tutuksi, niin ei se aina vain lähde.

Pressuryhmä lähti hieman rullaamaan pressua kentälle, mutta nopeasti kävi selväksi, ettei kaikki mennyt ihan kuin Strömsössä. Pressu meni koko ajan vain pahempaan sotkuun, joten kahden minuutin tuhertamisen jälkeen pressuryhmä päätti rullata pressun pois kentältä ja yrittää uudestaan.

Mainos alkaa

Yli 10 minuutin äheltäminen ei johtanut yhtään parempaan lopputulokseen, joten ottelu keskeytettiin MLB:n sääntöjen mukaisesti ja ottelu pelataan loppuun perjantaina.

Syynä tähän fiaskoon oli se, ettei pressua oltu rullattu kasaan oikein.

Washington Nationalsin pressuryhmän homma ei oikein kulkenut:

Katso myös: Video: Astros ja Athletics pistivät joukkotappelun pystyyn MLB:ssä – luvassa jättisanktiot?