Washington Capitals julkaisi tiedotteen Kuznetsovin dopingkärystä – ”Jevgeni on hakenut vapaaehtoisesti apua”

Washington Capitals julkaisi tiedotteen Kuznetsovin dopingkärystä – ”Jevgeni on hakenut vapaaehtoisesti apua”

Washington Capitals otti välittömästi kantaa supertähtensä Jevgeni Kuznetsovin dopingkäryyn, joka poiki miehelle neljän vuoden kilpailukiellon kansainvälisiin peleihin.

Jääkiekkomaailma sai shokkiuutisen perjantaina, kun Venäjän maajoukkueen tähtihyökkääjä Jevgeni Kuznetsovin uutisoitiin jääneen kiinni kokaiinista MM-kisojen pronssiottelun jälkeen. Kansainvälinen jääkiekkoliitto ilmoitti antaneensa neljän vuoden mittaisen pelikiellon kansainvälisiin peleihin.

Pelikielto ei koske kuitenkaan NHL:ää, joka tekee omat johtopäätöksensä aikanaan tilanteeseen. Washington julkaisi ainakin heti tiedotteen pelaajansa kärystä.

– Olemme pettyneitä tästä tapahtumasta ja otamme tilanteen vakavasti.

– Me ymmärrämme, että Jevgeni on hakenut vapaaehtoisesti apua NHL:n pelaajayhdistyksen ja työehtosopimuksen määräämältä koulutus- ja neuvontaohjelmalta. Tämän lisäksi hän on myös sitoutunut säännölliseen testaukseen ja seurantaan ohjelman suorittamiseksi, Washingtonin tiedotteessa todetaan.

Myös Kuznetsov julkaisi kärystään oman tiedotteen, jossa venäläinen kertoi hyväksyvänsä hänelle annetun rangaistuksen. Tähtihyökkääjä oli erittäin pahoillaan, että petti joukkueensa, perheensä ja ystävänsä.

Jaa tämä:

Joukkueet:

Aiheeseen liittyvät julkaisut