Tampa Bayn Wander Franco hämmensi MLB-väkeä – teki ylimieliseltä vaikuttavan pallotempun ennen polttoa

Wander Franco Tampa Bay Rays

Tampa Bay Raysin Wander Franco nousi otsikoihin tehtyään “ball flipiksi” ristityn liikkeen ennen kuin poltti vastustajan pelaajan.

Tampa Bay Rays voitti varhain torstaina Suomen aikaa pelatulla MLB-kierroksella Pittsburgh Piratesin juoksuin 8-1, mutta ottelussa huomion varasti Raysin Wander Franco ja hänen tekemänsä temppu.

Tämä tapahtui seitsemännessä vuoroparissa, kun Franco poltti samalla kertaa kaksi Piratesin pelaajaa. Hän otti ensin tyylikkään kopin, sen jälkeen huolettomasti vippasi pallon ilmaan, otti sen käteensä ja heitti pelivälineen terävästi ykköspesälle polttaen juoksijan. Poltto oli hyvin selkeä Francon ylimääräisestä kikkailusta huolimatta.

Monet voivat pitää Francon tekoa ylimielisenä, mutta ainakin omansa hän tempauksellaan sytytti. Rays-fanit ovat näet nimittäneet Francon tempausta “ball flipksi”, joka on viittaus siihen, kun baseballissa lyöjä lyö kunnarin ja heittää mailansa näyttävästi kentälle lyönnin jälkeen. Englanninkielinen termi tälle on siis ”bat flip”.

Ottelun jälkeen Franco kerto, että hän tekee “ball flipiä” useamminkin, mutta silloin sitä todistaa paljon rajatumpi määrä silmäpareja.

– Minulla on tapana tehdä noin harjoituksissa ja luulen, että nyt kävi samoin vaistonvaraisesti, Franco totesi medialle.

Samassa vuoroparissa Franco nousi esiin vielä konkreettisemmin lyömällä kunnarin.

Tampa Bay Raysin Wander Franco teki ennen vastustajan polttamista tempun, joka ristitiin “ball flipiksi”:

Katso myös: Todella härski temppu nyrkkeilykehässä – vastustaja yritti koskettaa hanskoja, Jayson Santana tyrmäsi


Joukkueet: