Video: Walesin turnaus päättyi rajuun kylvetykseen – Harry Wilsonin hämmentävä ulosajo kruunasi synkän illan

Wales Harry Wilsonin ulosajo / Pallomeri.net

Wales sai tylysti kyytiä Tanskalta ja tippui EM-kisoista. Nöyryytyksen huipensi Harry Wilsonin ulosajo, joka vaikutti varsin raa’alta.

Viisi vuotta sitten jopa EM-kisojen välieriin yltänyt Wales sai todeta tämän vuoden kisojen neljännesvälierässä Tanskan paremmakseen, kun juutit mätkivät pallon neljästi Walesin verkkoon.

4-0-tappio kovassa paikassa olisi jo aivan tarpeeksi nöyryyttävää itsessään, mutta Harry Wilsonin tapauksessa oli luvassa vielä niin sanotusti piste i:n päälle, kun hänet ajettiin ulos 90. minuutilla suoralla punaisella kortilla.

Mainos alkaa:

Wilson jahtasi palloa kuljettanutta tanskalaista ja veti liukutaklauksen takaapäin. Wilson oli pahasti myöhässä ja videokuvan perusteella hädin tuskin edes osui tanskalaispelaajaan.

Taklaus ei muutenkaan ollut järin voimakas, eli tilanne ei vaikuttanut turhautuneen pelaajan kiukunpurkaukselta ja tahalliselta vahingoittamisyritykseltä, vaan enemmän joko epätoivoiselta riistoyritykseltä, joka oli pahasta myöhässä tai niin sanotulta taktiselta rikkeeltä.

Tuomari näki kuitenkin toisin ja nosti Wilsonille tilanteessa punaista lappua ja passitti hänet ennenaikaisesti ulos EM-turnauksesta.

Erotuomari ajoi Harry Wilsonin ulos suoralla punaisella tästä taklauksesta:

Tässä taklaus eri kuvakulmista:

Katso myös: Video: Uskomatonta typeryyttä – televisioon halunnut katsoja aiheutti ketjukolarin Tour de Francella


Joukkueet: