Wakering Sportsin maalivahti kohelsi koomisesti cup-finaalissa – teki pahan virhearvion ja lahjoitti maalin

Tom King Wakering Sports reserves

Essexin piirikunnan harrastecupin finaalissa nähtiin huvittava avausmaali, kun Wakering Sportsin maalivahti mokasi nolosti.

Englannissa Essexin piirikunnan harrastejalkapalloilun ykköskilpailu Saturday Premier Cup huipentui finaaliin, jossa Shenfield AFC kaatoi Wakering Sportsin reservijoukkueen maalein 3-1.

Ottelu lähti Wakeringin kannalta liikkeelle varsin synkällä tavalla, mutta muille katsojille Wakeringin synkkä hetki oli varsin huvittavaa katseltavaa, sillä maalissa pääosaan nousi Wakeringin maalivahti Tom King.

15. minuutilla syntynyt maali näet meni täysin Kingin piikkiin. Kaikki lähti keskiympyrän tuntumasta annetusta vapaapotkusta, joka tuli löysässä kaaressa kohti Kingiä. Pallo oli helpon näköinen, mutta tällä kertaa Kingille kävi kirjaimellisesti hassusti.

Hän laski pallon lentoradan aivan pieleen. Näin peliväline pomppasi parin metrin hänen edessään ja kun King tuli vastaan yrittäen ottaa sitä haltuunsa, hän haroikin tyhjää. Pallo meni Kingin yli ja putosi suoraan Shenfieldin Elliot Thompsonille, joka puski sen aivan ilmaiseksi tyhjään rysään.

Wakering Sportsin maalivahti Tom King joutuu ottamaan cup-finaalin avausmaalin kontolleen:

Katso myös: Mahtava maali Englannin 9. tasolla – Longridge Townin pelaaja osui puolesta kentästä