Video: Täysin absurdi tilanne Tammen MM-kisoissa – WADA käskytti takavarikoimaan venäläispelaajan lipun

WADA Tammen MM / Pallomeri.net

Maailman antidopingtoimisto WADA:n valta ulottuu näemmä myös lautapelien puolelle, sillä organisaatio hyökkäsi Tammen MM-kisoihin.

Venäläisurheilijat eivät tunnetusti saa osallistua maata koskevien dopingsanktioiden vuoksi mihinkään arvokisoihin Venäjän lipun alla. Harva tosin varmastikaan ajatteli, että tämä koskisi myös lautapelejä, mutta näin asia kuitenkin on.

Maailman antidopingtoimisto WADA nimittäin aiheutti erittäin absurdin tapauksen Tammi-lautapelin MM-kisojen naisten finaalissa, jossa kohtaavat venäläinen Tamara Tansykkuzhina ja puolalainen Natalia Sadowska. Ilmeisesti laji on hyvin suosittu WADA:n toimistolla, sillä siellä huomattiin, että Tansykkuzhinan nimikyltissä oli Venäjän lippu ja sellainen seisoi myös pöydällä hänen vieressään, kuten kisoissa on tapana.

Mainos alkaa

Antidopingväki suivaantui tästä, otti yhteyttä kansainväliseen Tammi-liittoon ja käski vakavien sanktioiden uhalla poistaa Venäjän liput kuvista. Näin tapahtuikin ja kesken ottelun kuviin hiipi kisatoimitsija, joka repäisi Tansykkuzhinan nimilapun pois ja vaivihkaa pihisti lipun pöydältä ennen katoamistaan.

Otteluun keskittynyt Tansykkuzhina havahtui tapahtuneeseen muutamaa sekuntia myöhemmin ja pälyili hölmistyneenä ympärilleen. Tapaus on mediatietojen mukaan herättänyt Venäjällä valtavasti raivoa ja kisajärjestäjät ovat pyytäneet tapahtunutta anteeksi, mutta vedonneet käsiensä olleen sidotut WADA:n uhkausten myötä.

WADA käskyttää Tammen MM-kisojen toimitsijan takavarikoimaan venäläispelaajan liput:

Katso myös: Video: Mieletön voltti – Nascar-auto lähti yhtäkkiä lentoon kesken kisan