Vuoden suurimmat urheilutapahtumat 2020 – tarjolla on ikimuistoinen urheiluvuosi

Vuoden suurimmat urheilutapahtumat 2020 – tarjolla on ikimuistoinen urheiluvuosi

Käsillä on äärimmäisen mielenkiintoinen urheiluvuosi, sillä tapahtumia riittää monella rintamalla. Tässä vuoden suurimmat urheilutapahtumat 2020!

Urheilutapahtumat 2020

Snookerin MM-kisat (18.4. – 4.5.)

Snookerissa kausi huipentuu aina keväällä pelattaviin MM-kisoihin. Turnauksesta poikkeuksellisen tekee jo se, että pelit ovat huomattavasti pidempiä kuin normaaleissa kauden aikana pelattavissa turnauksissa. Näin ollen tuurivoittoja ei nähdä, vaan jokainen voitto on kovan työn ja tuskan takana. Tämä tarkoittaa myös sitä, että mestariksi selviävä on todellakin voittonsa ansainnut.

Ronnie O’Sullivan epäonnistui karusti viime vuonna. Nähdäänkö legendalta nyt paluu omalle tasolle? Entä mitä tekee hallitseva maailmanmestari Judd Trump?

Jääkiekon MM-kisat (8. – 24.5.)

Jääkiekon MM-kisat on jokavuotinen turnaus, joka sytyttää aina suomalaiset lätkäfanit hurmiolliseen kannustamiseen. Nyt alla on huima MM-kulta, joten lähtökohdat ja kiima turnaukseen on poikkeuksellinen. Leijonat taistelee joka vuosi maailmanmestaruudesta eikä mikään muu joukkueelle tule kelpaamaan.

Tänä vuonna MM-kisat pelataan Sveitsissä, joten fiilis myös katsomon puolella tulee varmasti olemaan huikea.

Jalkapallon EM-kisat (12.6. – 12.7.)

Vuosi 2020 tarjoilee myös jalkapallon arvokisat, sillä vuorossa on EM-kisavuosi. Tällä kertaa mukana nähdään myös Suomen maajoukkue, joka eteni historiansa ensimmäistä kertaa lopputurnaukseen.

Futiksen arvokisat ovat aina älyttömän kova juttu ja niitä suurin osa urheilun ystävistä odottaa vesi kielellä.

Suomi pelaa samassa lohkossa Belgian, Venäjän ja Tanskan kanssa. Tästä kaksi parasta etenee aikanaan pudotuspelivaiheeseen. Huuhkajien ensimmäinen ottelu on ohjelmassa 13. kesäkuuta.

Jalkapallon EM-kisat eivät ole koskaan olleet yhtä mielenkiintoiset kuin vuonna 2020!

Ampumahiihdon MM-kisat (13. – 23.2.)

Suomalaisittain talvilajien mielenkiintoisin tapahtuma on ampumahiihdon MM-kisat, joissa nähdään tuttuun tapaan Kaisa Mäkäräinen. Mäkäräinen on onnistunut jälleen tänä talvena taistelemaan useammassa kisassa sijoituksista palkintopallille ja onhan tilillä myös yksi voitto. Näin ollen suomalaistähdeltä sopii odottaa menestystä myös MM-kisoissa.

Kesäolympialaiset (24.7. – 9.8.)

Vuosi 2020 on myös olympiavuosi, joten penkkiurheilijalle on tarjolla todellista herkkua ympäri vuoden. Olympialaiset ovat aina järjettömän koko luokan tapahtuma, jossa jokainen urheilija haluaa olla mukana.

Olympialaisissa nähdään laaja kirjo erilaisia lajeja, joten kaikille on varmasti tarjolla jotakin mielenkiintoista.

Yleisurheilun EM-kisat (25. – 30.8.)

Eurooppalaisille yleisurheilijoille käsillä on kiireinen vuosi, sillä olympialaisten lisäksi järjestetään myös EM-kisat. Tämä tarkoittaa sitä, että moni urheilija joutuu kovaan paikkaan miettiessään, että panostaako molempiin kisoihin vai tähtääkö kaikki voimat neljän vuoden välein järjestettäviin olympialaisiin.

Suomalaisia yleisurheilijoita tullaan näkemään varmasti enemmän juuri EM-kisoissa, joissa menestyminen on tänä vuonna ehkäpä astetta helpompaa kuin aikaisemmin juuri sen vuoksi, että moni kääntää katseensa pelkästään olympialaisiin.

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut