Vuoden suosituin: Tshekissä uskomaton rankkarimaali – maalivahti torjui vedon, mutta nukahti täydellisesti

Tshekin Extraliga David Griger rankkarimaali / Pallomeri.net

Tshekin pääsarjassa nähtiin syksyllä varmasti yksi koko kiekkohistorian oudoimmista rankkarimaaleista, kun Liberecin David Griger osui.

Kyseinen pätkä oli myös Pallomeri.netin suosituin vuonna 2020 – vuotena, joka sekin jää varmasti kaikkien mieleen vähintäänkin erikoisena.

Mountfield HK:n ja Liberecin välisen matsin varsinainen peliaika päättyi lukemiin 3-3, ja kun jatkoaikakaan ei tuonut ratkaisua, edessä oli voittolaukauskisa.

Ensimmäinen maalinteossa onnistui Liberecin riveissä pelaava David Griger, jonka osuma oli vähintäänkin eriskummallinen; Mountfieldin veskari nimittäin torjui laukauksen ja tuomarikin ehti jo levittämään kätensä.

Mainos alkaa

Kiekko kuitenkin otti jäästä ihmeellisen pompun kohti Mountfieldin maalia, jossa veskari oli siirtänyt ajatuksensa jo tuleviin vetoihin, eikä ollut enää lainkaan hereillä.

Peliväline valuikin verkon perukoille ja Grigerin yritys merkattiin onnistuneeksi. Mountfieldin onneksi tuo osuma ei kuitenkaan noussut ratkaisurooliin, sillä joukkue onnistui lopulta kaapimaan voiton ja ylimääräisen sarjapisteen.

Tshekin pääsarjassa nähtiin eriskummallinen rankkarimaali

Jos video ei näy, niin voit katsoa sen Twitteristä!