Vuoden 2020 NHL:n varaustilaisuudesta povataan todella kovatasoista – kärkisijoille tarjolla myös yksi suomalainen

Vuoden 2020 NHL:n varaustilaisuudesta povataan todella kovatasoista – kärkisijoille tarjolla myös yksi suomalainen

Vuoden 2020 NHL:n varaustilaisuudesta on tulossa todella mielenkiintoinen, sillä varausikään on tulossa useampi jäätävän kova lahjakkuus.

NHL:n virallisella suomenkielisellä sivustolla käytiin läpi hieman ensi vuoden varaustilaisuuden kovimpia lupauksia. Sivustolla veikkaillaan ykkösvaraukseksi kanadalaista Alexis Lafrenièrea, josta povataan yhtä selvää ykkösvarausta kuin Connor McDavid oli vuoden 2015 tilaisuudessa.

Lafrenière pelasi päättyneellä kaudella Kanadan juniorisarja QMJHL:ssä, jossa nuorukainen paukutti 61 otteluun hurjat 105 tehopistettä.

– Hän on luonnonlahjakkuus ja hyvin erityinen pelaaja, joka ymmärtää peliä erittäin hyvin. Alexisin suurimmat vahvuudet ovat luistelussa, ja uskon, että hänessä on ainesta NHL:n uudeksi supertähdeksi, NHL Central Scoutingin Troy Dumville hehkutti NHL.comin mukaan.

NHL.comin mukaan seuraavaksi tavoitelluimpia nimiä ovat hyökkääjä Quinton Byfield sekä puolustaja Jamie Drysdale. Euroopassa pelaavista kiekkoilijoista esiin nostetaan ruotsalaiset Alexander Holtz ja Lucas Raymond sekä suomalainen Anton Lundell.

– Raymond on luonteeltaan erittäin kilpailullinen, ja hänessä yhdistyvät nopeus ja taito. Hän ei aristele pelata fyysisesti, ja hän on kiekon kanssa aina vaarallinen. Lisäksi Lucasilla on erinomaiset hyökkäyspään taidot ja hyvä pelikäsitys. Hän kuuluu mielestäni aivan Euroopan parhaiden lahjakkuuksien joukkoon, NHL:n kykyjenetsinnän Euroopan-toimiston johtaja Görän Stubb analysoi NHL.comille.

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut