Video: VPS-toppari jysäytti häikäisevän yllätyksen – unelmavolley yläriman kautta sisään

Ville Koskimaa VPS / Pallomeri.net

VPS:n kokenut toppari Ville Koskimaa teki keskiviikkoiltana jotain, mitä puolustajilta harvemmin näkee, kun hän maalasi upealla volleylla.

Vaasan Palloseura kärsi keskiviikon Ykkösen kierroksella kirvelevän 2-1-tappion kotonaan AC Oululle. Lohtua ei VPS:n ainokainen isossa kuvassa tarjoillut, mutta kiistatta kyseessä oli ainakin ottelun tähtihetki. Oman mausteensa vaasalaisten ainoaan maaliin tuo myös sen hieman yllättävämpi tekijä.

VPS:n hieman alle kaksimetrinen toppari Ville Koskimaa on melkoinen ase erikoistilanteissa, mutta kookkailta toppareilta harvemmin nähdään väläyksiä erinomaisesta potkutekniikasta.

Koskimaa mursi tätä toppareihin kohdistunutta stereotypiaa ainakin omalta osaltaan, sillä 37-vuotias konkari tykitti kotijoukkueen ainokaisen kerrassaan maagisella kudilla.

Mainos alkaa

Hyökkäyksessä mukana ollut Koskimaa pääsi iskemään kiinni irtopalloon, joka pomppi hänen ulottuvilleen rangaistusalueen rajan tuntumaan. Koskimaa ajoitti juoksunsa juuri sopivasti, että hän pääsi tykittämään putoaavaan palloon.

Koskimaa latasikin aivan sydämensä kyllyydestä ja pallo painui reppuun komeasti yläriman kautta.

VPS:n Ville Koskimaa lataa aivan unelmavolleyn:

Katso myös: Video: Chelsea-junnu tykitti aivan järjettömän pommin – valioliigauran avausmaali ei olisi voinut olla komeampi


Joukkueet: