Video: VPS teki hämmästyttävän maalin Ykkösen kärkipelissä – pallo pomppi kuin flipperissä

Kalle Multanen VPS / Pallomeri.net

Ykkösen kärkikamppailussa nähtiin häkellyttävä osuma, kun VPS:n Kalle Multanen sai nimiinsä TPS:n verkkoon pomppineen flipperipallon.

Vaasan Palloseura ja Turun Palloseura kohtasivat keskiviikkoiltana Ykkösen nousukamppailun kannalta erittäin tärkeässä ottelussa ja TPS poistui kentältä pisteiden kera voitettuaan pelin maalein 2-1.

Siinä missä TPS:n avausmaali oli upea taidonnäyte, niin VPS:n tasoitus oli melkoinen sattumusten sarja. 25. minuutilla syntyneen osuman pokkasi nimiinsä maaliruisku Kalle Multanen, mutta maalissa oli tällä kertaa mukana kosolti tuuria.

Kaikki lähti kotijoukkueen rajaheitosta, joka lensi aina rangaistusalueelle saakka. Pallo meni ohi ensimmäisen taisteluparin ja pomppasi kolmantena tilanteeseen tulleen TPS:n Kasper Hämäläisen haaroista läpi.

Sen jälkeen VPS:n Samuel Lindeman pääsi jatkamaan pallon päällään kohti takatolppaa. Ensin TPS:n Juri Kinnunen potkaisi pallon joukkuetoveriaan Juhani Pikkaraista, joka puolestaan potkaisi pallon päin Multasta. Hänestä pallo kimmahti takaisin päin Pikkaraista ja leijaili siitä aina TPS-maalin perukoille asti ja yksi kuluvan kauden hämmästyttävimmistä maaleista oli valmis.

TPS kuitenkin nousi vielä voittoon Joakim Latosen maalilla ja nousi sarjassa toiseksi pisteen erolla VPS:ään ja neljäntenä majailevaan Pietarsaaren Jaroon.

VPS:n Kalle Multanen sai nimiinsä tämän hämmästyttävän flipperimaalin:

Katso myös: Video: Cristiano Ronaldo puski Irlannin dramaattisesti kumoon ja rikkoi maaottelumaalien maailmanennätyksen


Joukkueet: