Video: Vontaze Burfict sai karmeasta sikailustaan NFL-historian pisimmän pelikiellon

Vontaze Burfict

Vontaze Burfict sai tuntuvan ja historiallisen rangaistuksen sikailustaan, kun NFL rysäytti hänelle loppukauden mittaisen pelikiellon. 

NFL ei jäänyt ihmettelemään Oakland Raidersin Vontaze Burfictin viimeisimmän sikailun äärellä, vaan tiedotti maanantaina asettaneensa Burfictin loppukaudeksi pelikieltoon. Kyseessä on liigan historian pisin kentällä tapahtuneesta rikkeestä tuomittu pelikielto.

Burfict ajettiin sunnuntain kierroksella ulos, kun hän puski Indianapolis Coltsin Jack Doylea kovalla vauhdilla päähän. Burfict on opittu uransa aikana tuntemaan yhtenä liigan likaisimmista pelaajista. Tämänkertainen pelikielto on hänen uransa neljäs ja kaikkiaan kolmas, joka tuomitaan kentällä tapahtuneen rikkeen seurauksena.

NFL:n johtoportaaseen kuuluva Jon Runyan totesi tiedotteen mukaan Burfictille lähettämässään kirjeessä, ettei kontaktissa ole minkäänlaisia lieventäviä asianhaaroja ja muistutti Burfictia siitä, että häntä on aiempien kurinpitotapausten kohdalla varoitettu rangaistusskaalan kovenemisesta.

Vontaze Burfictille tuomittiin loppukauden mittainen pelikielto:

Katso myös: Isaiah Hodgins nappasi touchdown-syötön kiinni yhdellä kädellä


Pelaajat:
Joukkueet: