Voittoputki-vihjeet: Tällä lapulla lähdetään jahtaamaan paikkaa jääkiekon MM-kisoihin!

voittoputki lätkämatka / Pallomeri.net

Coolbetilla käynnistyy tänään Voittoputki-kisa, jonka pääpalkintona on matka Sveitsissä järjestettäviin jääkiekon MM-kisoihin. Tässä lappu avauspäivään!

Kilpailun tarkoitus yksinkertaisuudessaan: Valitse haluamasi jääkiekkokohteet ja lyö veto tasan 10 € panoksella (single tai yhdistelmä). Vedon kerroin tulee olla vähintään 1,70. Mikäli kohteesi menee oikein, niin pääset seuraavalle päivälle. Pisimmän putken tehnyt pelaaja palkitaan.

Voittoputki-vihjeet:

Avtomobilist – Sibir

Avtomobilist kärsi sarjan avausottelussa tappion, joten tänään olisi jo hieman pakkovoiton paikka, sillä kahdella kotitappiolla ei olisi varaa aloittaa sarjaa. Avtomobilistin ei kannata kuitenkaan vielä miettiä tappiota, sillä homma oli hyvin hallussa myös avauspelissä, mutta viimeistely ontui. Tuskin toista kertaa putkeen tuo hyökkäyspumppu jää nollille, joten kotivoitto tuoksuu vahvasti ilmassa ja samalla myös sarja tasoittuu 1-1.

Avtomobilistin voitolla onkin hyvä aloittaa Voittoputken metsästys, sillä kerroin on juuri vaadittavan 1.70 yli.

VOITA MATKA LÄTKÄN MM-KISOIHIN!

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus ja triplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!