Voittoputki käyntiin! – Vetovihjeet: Ilves – Kärpät | Oululaiset heiluttavat maaliverkkoja

voittoputki vetovihjeet seattlen Liiga-vihjeet

Tänään käynnistetään kirjaimellisesti Voittoputki. Avauspäivän pelivalinta tulee Liigasta, jossa pelataan muun muassa Ilves-Kärpät-ottelu.

Coolbetilla starttaa tänään Voittoputki-niminen kilpailu, jossa on pääpalkintona kahden hengen lätkämatka Zugiin! Kilpailussa on nimen mukaisesti tarkoitus muodostaa mahdollisimman pitkän osuneiden vetojen putki. 

LUE LISÄÄ!

Mainos alkaa:

Vetovihjeet:

Ilves – Kärpät

Ilves pelasi eilen todella tiukan ottelun TPS:ää vastaan ja se päättyi lopulta tamperelaisten 4-3-voittoon. Kärpät on puolestaan saanut levätä ja valmistautua rauhassa tähän otteluun, joten vierailijoilla on selvä etu. Kaiken lisäksi U20-joukkueen maailmanmestarit ovat saanet kisahuuman karisteltua, joten Aleksi Heponiemi ja Rasmus Kupari tuovat ison annoksen vaarallisuutta lisää oululaisten hyökkäykseen. Kärpät tulee takuulla heiluttamaan maaliverkkoja useampaan otteeseen, joten lapulle lähtee vierasjoukkueen yli 2,5 maalia.

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!