Voittoputki-kisa – voita unelmien kiekkomatka Stanley Cupin finaaleihin!

Voittoputki-kisa – voita unelmien kiekkomatka Stanley Cupin finaaleihin!

Coolbetin Voittoputki on taas täällä! Kerrytä itsellesi pisin jääkiekkovetojen voittoputki ja lunasta paikkasi unelmien lätkämatkalle Stanley Cupin finaaleihin. Tarjolla on matka kahteen ensimmäiseen NHL-finaaliin, joten tästä ei jääkiekon katsominen parane.

Kilpailun voittaa se kilpailija, joka saa aikaan pisimmän voittoputken lätkävedoillaan, eli onnistuu päivän kisavedossaan mahdollisimman monta päivää putkeen. Päivän veto tulee lyödä tasan 10 € panoksella ja vähintään 1,60 kertoimella. Vain jääkiekkovedot lasketaan mukaan!

TÄSTÄ KISAAN!

Miten osallistut Voittoputki-kisaan?

1. Kirjaudu sisään Coolbetille yläpuolen nappulasta tai TÄSTÄ LINKISTÄ! Mikäli sinulla ei ole vielä pelitiliä, niin rekisteröidy Coolbetille TÄSTÄ!

2. Syötä bonuskoodi: NHL19 kohdassa Tili → Bonukset. Olet tämän jälkeen mukana kilpailussa.

2. Valitse haluamasi jääkiekkokohteet ja lyö veto tasan 10 € panoksella (single tai yhdistelmä). Vedon kerroin tulee olla vähintään 1,60. HUOM! Muista rastittaa vetokupongille ilmestyvä ruutu “Voittoputki” ennen jokaisen kisaan osallistuvan vedon vahvistamista!

3. Vain yksi veto per päivä! Päivittäinen veto tulee lyödä klo 12:00 – 23:59 välisenä aikana ja vedon/vetolapun tulee olla ratkennut seuraavana aamuna klo 10:00 mennessä.

Pääpalkinto:

Pisimmän lätkävetojen voittoputken aikaan saanut pelaaja voittaa yhden hengen lätkämatkan Stanley Cupin finaaleihin. Palkintomatkalla päästään katsomaan aitiopaikoilta kahta ensimmäistä NHL-finaalia.

Tietenkään tässä vaiheessa ei ole tietoa mihin kaupunkiin lähdetään, mutta varmaa on, että nyt jos koskaan sinulla on mahdollisuus päästä kokemaan unelmien lätkäreissu!

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut