Voittoputki – päivä 3: Lokomotiv tarjoilee perjantaille mainion kohteen

Voittoputki – päivä 3: Lokomotiv tarjoilee perjantaille mainion kohteen

Voittoputki sai eilen jatkoa, kun SKA Pietari hoiti hommansa Barys Astanaa vastaan. Myös tänään jatketaan urakkaa KHL:n voimin.

Mikäli et ole Voittoputkessa enää mukana, niin ei hätää. Triplaus-kampanja käynnistyy tänään ja se tarjoilee 2000 € Jackpotin! Lue lisää täältä!

Voittoputki – päivä 3:

Torpedo – Lokomotiv Jaroslavl

Huimassa vireessä oleva Lokomotiv Jaroslavl vierailee tänään Torpedon vieraana. Isännät ovat todellisessa syöksykierteessä, sillä voitot kiertävät joukkueen tällä hetkellä kaukaa. Varsinkin Torpedon puolustus vuotaa, sillä joukkue on päästänyt käsittämättömällä tavalla eniten maaleja koko KHL:ssä. Sen sijaan Lokomotiv painelee voitosta voittoon ja muun muassa TsSKA Moskova kaatui lyhyen ajan sisään kahdesti. Lapulle lähtee Lokomotiv yli 2,5 maalia.

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!

Katso myös: Video: Urheilufanin unelmamatka Los Angelesiin oli loistava onnistuminen!

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut