Voittoputki – päivä 2: SKA Pietari tarjoilee oivan kohteen torstaille

Voittoputki – päivä 2: SKA Pietari tarjoilee oivan kohteen torstaille

Voittoputki sai onnistuneen startin, kun Tappara hoiti odotetusti hommansa Porissa. Torstaina urakkaa jatketaan SKA Pietarin turvin.

Lue myös: Super Bowl -veikkauskisa! – parhaat palkitaan 100€ lahjakortilla!

Voittoputki – KHL-vihjeet:

Barys Astana – SKA Pietari

SKA Pietari johtaa tällä hetkellä KHL:n runkosarjaa yhden pisteen erolla TsSKA Moskovaan. Näin ollen taistelu voitosta tulee käymään erittäin kovana aivan loppuun asti. Barys on laadukas joukkue ja se onnistui hakemaan pisteen edellisestä joukkueiden kohtaamisesta Pietarista. SKA on kuitenkin paria pykälää kovempi jengi, joten tähtisikermän pitäisi pystyä kairaamaan voitto vieraskaukalosta. Myös joukkueen vire on tällä hetkellä niin hyytävän kova, että tulosta syntyy väkisinkin. Barys ei ole ollut mitenkään ihmeellinen kotijoukkue, sillä pisteitä on tullut enemmän vieraskaukalosta. SKA:n kerroin on juuri se vaadittu 1.60, joten se lähtee lapulle.

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut