Voittoputki – osa 5: Jokerit tarjoilee maaleja maanantai-iltaan!

Voittoputki – osa 5: Jokerit tarjoilee maaleja maanantai-iltaan!

Voittoputki-kisaa jatketaan maanantaina KHL:n voimin, sillä Jokerit jatkaa pelejään kotikaukalossa, johon vieraaksi saapuu Neftekhimik.

Voittoputki on jatkunut onnistuneesti nyt jo neljän päivän ajan, joten meno on tällä hetkellä kohtuullisen kovaa. Mikäli et ole enää mukana Voittoputkessa, niin tänään käynnistyy myös Tuplaus-kampanja, jossa on 5000 euron Jackpot! Lue lisää täältä!

Voittoputki – osa 5:

Jokerit – Neftekhimik

Jokerit selvisi pitkältä vieraskiertueelta kuivin jaloin, sillä kolmesta ottelusta irtosi kaksi voittoa. Nyt edessä on paluu kotiyleisön eteen, joten homman pitäisi muuttua astetta helpommaksi. Jokereilla on tiukka taistelu tällä hetkellä kolmannesta sijasta, sillä Lokomotiv Jaroslavl on pisteen edellä. Tuo taistelu voi olla jopa kauden käännekohta, sillä neljänneksi jäävä joukkue saattaa saada vastaansa Dynamo Moskovan, joka on varsinkin Jokereille ollut todellinen peikko. Neftekhimik ei ole menossa pudotuspeleihin, joten joukkue pelaa loppukaudesta ainoastaan kunniasta. Tämä ottelu onkin Jokereille täysin pakkovoitto. Luultavasti tänään maaleja tullaan näkemään, sillä Jokerit on kotikaukalossa tarjonnut kauden aikana melkoisia sirkushuveja. Yli 4,5 maalia lapulle.

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut