Voittoputki – osa 3: Päivän kohteet tulevat Liiga-kierrokselta

voittoputki vetovihjeet seattlen Liiga-vihjeet

Voittoputki jatkuu lauantaina jälleen Liigan voimin, kun tänään luotetaan Kärppiin ja Tapparaan. Tässä pelivalinnat ja perustelut.

Täällä Voittoputki jatkuu edelleen, sillä avauspäivänä osuma haettiin Kärpistä ja puolestaan eilen homma sai jatkoa Tapparalla. Nyt nämä voimat yhdistetään kolmannen päivän lappuun.

Lue myös: Jatkuuko Tykkimiesten huima kotivire? – Näin muutat 10 euroa yli 150 euroksi, mikäli Arsenal voittaa!

Mainos alkaa:

Voittoputki – osa 3:

Kärpät – Ässät

Ässät on jo luovuttanut kauden, sillä joukkue on aloittanut jo tyhjennysmyynnin, jonka vuoksi kokoonpanokin alkaa heikkenemään. Sen sijaan Kärppien peli rullaa huimaa tahtia eteenpäin ja runkosarjan voitto alkaa olemaan selviö. Nyt lauantaina Raksilassa yleisö pääsee nauttimaan isäntien juhlista, sillä Ässät ei tule pysymään millään Kärppien kyydissä. Isäntien yli 2,5 maalia lapulle.

Tappara – JYP

JYP sai Risto Dufvan alaisuudessa hyvän startin, kun joukkue kaatoi HIFK:n kotikaukalossa numeroin 3-1. Nyt haaste on kuitenkin aivan kärkipäätä, sillä Tappara on päässyt loistavaan vireeseen. Eilen tamperelaisjoukkue murskasi SaiPan numeroin 7-4, joten itseluottamus on aivan tapissa. Vaikka Dufvan JYP lähestyy ottelua puolustuksen kautta, niin Tapparan kunto on sen verran kova, että verkot tulevat väkisin heilumaan. Tapparan yli 1,5 maalia lapulle.

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!