Huikea sauma! Voita ainutlaatuinen urheilumatka Dallasiin katsomaan NHL:ää ja NBA:ta

Miro Heiskanen Dallas Stars unelmamatka Dallasiin
Kuva: Getty Images

Kevät on penkkiurheilijan unelma-aikaa, joten juurikaan parempaa viihdettä ei ole tarjolla kuin seuraavien kuukausien aikana. Kaiken lisäksi urheilun ystäviä hemmotellaan uskomattomalla kilpailulla.

Jääkiekon puolella taistelu pudotuspelipaikoista käy armottomana. Puolestaan jalkapallon puolella Euroopan huippusarjoissa taistellaan mestaruudesta ja Mestarien liigassa käynnistyy pudotuspelit. Luvassa on varmasti ikimuistoiset urheiluviikot, kun maailman parhaat urheilijat ottavat toisistaan mittaa.

Tulevana viikonloppuna varsinkin Valioliigassa pelataan jälleen massiivisista pisteistä. Tämän lisäksi tarjolla on NHL-kiekkoa Prime Timessa sekä La Ligassa mestaruustaiston kannalta merkittävä Real Madrid – Girona -ottelu.

Myös yhdelle penkkiurheilijalle on tarjolla unohtumaton kevät, sillä nyt olisi yksi paikka vapaana Dallasin kisakoneeseen, joka lähtee katsomaan Dallas Starsin ja Dallas Mavericksin pelejä paikalle päälle Pohjois-Amerikkaan.

Voittoputki-kilpailuun on mahdollista osallistua vain perjantaihin asti, joten kannattaa olla nopea. Pääpalkinto on suorastaan uskomaton, sillä voittaja pääsee katsomaan Dallasiin NHL-kiekkoa sekä NBA-korista, johon sisältyy muun muassa Lauri Markkasen ottelu. Lue lisätiedot täältä!