Voittaako Suomi MM-finaalissa USA:n? – Näin muutat Suomen voitolla 10 euroa 135 euroksi

Voittaako Suomi MM-finaalissa USA:n? – Näin muutat Suomen voitolla 10 euroa 135 euroksi

Suomi pelaa lauantain ja sunnuntain välisenä yönä MM-kullasta, kun ohjelmassa on finaali USA:ta vastaan. Kiekko tippuu jäähän klo 3:00.

Nuoret Leijonat eteni vakuuttavalla tavalla finaaliin, sillä Sveitsistä ei ollut välierissä mitään vastusta. Loppunumerot kirjattiin Suomen hyväksi lukemin 6-1.

Sen sijaan USA joutui omassa välierässään todella tiukille, sillä Venäjä kaatui pienimmällä mahdollisella erolla 2-1. Venäjä oli ottelussa ajoittain jopa selvästi parempi, mutta joukkueen maalinteko tökki pahemman kerran.

Suomi ja USA kohtasivat alkulohkovaiheessa, jolloin jenkit veivät voiton numeroin 4-1. Nyt lähtökohdat ovat kuitenkin täysin erilaiset, sillä Suomen peli on selvästi paremmassa jamassa ja itseluottamus kohdillaan.

Vedonlyöntiyhtiö Coolbetin kautta on mahdollisuus voittaa 135 euroa, mikäli Suomi voittaa USA:n varsinaisella peliajalla. Tämä on mahdollista vain, jos olet Coolbetin uusi asiakas, joka ei ole aiemmin lunastanut ensitalletusbonusta.

Alta pääset lukemaan ohjeet siihen, miten Suomen voitolla on mahdollisuus muuttaa 10 euron talletus 135 euroksi.

Näin Coolbetin uusi asiakas tienaa 10 eurolla 135 euroa:

  1. Rekisteröidy Coolbetille TÄSTÄ LINKISTÄ ja talleta 10€ käyttämällä koodia 4XBONUS
  2. Saat pelitilillesi yhteensä 50 € pelirahaa tervetulobonuksena.
  3. Lyö kaikki 50 euroa Nuorten Leijonien varsinaisen peliajan voitolle.
  4. Kirjoitushetkellä Suomen voitosta saa kertoimeksi 2.70, joten voittosummaksi tulisi 135 euroa. (HUOM! Kerroin saattaa elä ennen ottelua.)
  5. Tarjous on voimassa vain asiakkaille, jotka eivät ole aiemmin lunastaneet Coolbetin ensitalletusbonusta. Bonusraha tulee kierrättää kampanjan sääntöjen mukaan.
Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut