Voittaako Roger Federer Wimbledonin? – Näin teet kympillä yli 120€!

Voittaako Roger Federer Wimbledonin? – Näin teet kympillä yli 120€!

Wimbledonin finaalissa kohtaavat tänä vuonna Roger Federer ja Novak Djokovic. Nouseeko nurmikenttien kuningas jälleen korkeimmalle jalustalle?

Federer jahtaa sunnuntaina jo uransa yhdeksättä Wimbledon-titteliä. Tämän unelman tiellä seisoo kuitenkin maailmanlistan ykköspelaaja Novak Djokovic.

Serbipeluri lähteekin otteluun ennakkosuosikkina, mutta niin lähti Federeriä vastaan välierässä myös Rafael Nadal – ja kuinkas kävikään? Sveitsiläinen pelasi kuin nuoruusvuosinaan ja Nadal jäi lopulta melko aseettomaksi Federerin viedessä ottelun erin 3-1.

Finaalin molemmat osapuolet ovat suorittaneet tämän vuoden Wimbledonissa varsin suvereenilla tavalla, joten odotettavissa onkin varmasti jälleen yksi klassikko. Elokuussa 38 vuotta täyttävä Federer tietää, että tämä saattaa hyvinkin olla hänen viimeinen finaalinsa legendaarisessa ruohoturnauksessa, joten Djokovic saa olla varpaillaan alusta asti, sillä legenda haluaa sinetöidä Wimbledon-perintönsä.

Finaali käynnistyy sunnuntaina kello 16:00

Näin Coolbetin uusi asiakas voi tienata 10 eurolla yli 120€:

  1. Rekisteröidy Coolbetille TÄSTÄ LINKISTÄ ja talleta 10€ käyttämällä koodia 4XBONUS
  2. Saat pelitilillesi yhteensä 50€ pelirahaa tervetulobonuksena.
  3. Lyö kaikki 50 euroa Federerin voitolle.
  4. Kirjoitushetkellä Federerin voitosta saa kertoimeksi 2,52, joten voittosummaksi tulisi 126 euroa.
  5. (HUOM! Kerroin saattaa elää ennen ottelua.)
  6. Tarjous on voimassa vain asiakkaille, jotka eivät ole aiemmin lunastaneet Coolbetin ensitalletusbonusta. Bonusraha tulee kierrättää kampanjan sääntöjen mukaan.

 

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut