Voittaako New England Patriots Super Bowlin – näin voitat 10 € panoksella yli 90 euroa

Voittaako New England Patriots Super Bowlin – näin voitat 10 € panoksella yli 90 euroa

New England Patriots kohtaa Super Bowlissa Los Angeles Ramsin. Näin voitat 10 eurolla yli 90 euroa, jos Tom Brady johdattaa Patriotsin voittoon.

Patriotsista on muodostunut todellinen NFL:n dynastia, sillä joukkue on vuodesta toiseen sarjan parhaimpia joukkueita. Yksi suurimmista syistä on kaikissa liemissä keitetty Tom Brady, joka tekee kentällä suorituksia, joihin muut eivät yksinkertaisesti kykene.

New England Patriots on suosikki voittamaan tämän vuoden Super Bowlin, sillä vastassa on huomattavasti kokemattomampi Los Angeles Rams. Vuoden suurin urheilutapahtuma käydään 4. helmikuuta klo 1:30 alkaen.

Alta pääset lukemaan ohjeet siihen, miten Patriotsin voitolla on mahdollisuus muuttaa 10 euron talletus yli 90 euroksi. Vastaavasti jos luotat Ramsin voittoon, niin samalla kaavalla on mahdollisuus napata yli 100 euron voitto, sillä Ramsin kerroin artikkelin kirjoitushetkellä on 2.14.

Näin Coolbetin uusi asiakas tienaa 10 eurolla yli 90 euroa:

  1. Rekisteröidy Coolbetille TÄSTÄ LINKISTÄ ja talleta 10€ käyttämällä koodia 4XBONUS
  2. Saat pelitilillesi yhteensä 50 € pelirahaa tervetulobonuksena.
  3. Lyö kaikki 50 euroa New England Patriotsin voitolle.
  4. Kirjoitushetkellä Patriotsin voitosta saa kertoimeksi 1.81, joten voittosummaksi tulisi 90,5 euroa. (HUOM! Kerroin saattaa elä ennen ottelua.)
  5. Tarjous on voimassa vain asiakkaille, jotka eivät ole aiemmin lunastaneet Coolbetin ensitalletusbonusta. Bonusraha tulee kierrättää kampanjan sääntöjen mukaan.
Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut