Jatkaako Liverpool todella kovaa kotivirettä? – Näin voit voittaa kympillä yli 100 euroa

Jatkaako Liverpool todella kovaa kotivirettä? – Näin voit voittaa kympillä yli 100 euroa

Liverpool kohtaa tiistai-iltana Mestarien liigan pudotuspeleissä Bayern Münchenin. Ensimmäinen osaottelu pelataan Anfield Roadilla.

Viime kaudella finaaliin edennyt Pool joutuu heti pudotuspelien avauskierroksella koville, kun vastaan arvottiin saksalainen Bayern München. Jättiläisten kohtaamisesta tuskin tunnetta tulee puuttumaan ja odotettavissa onkin todella tasainen ottelupari.

Varsinkin kotiottelut tulevat määrittämään pitkälti lopputuloksen, sillä omien kannattajien edessä ei ole varaa epäonnistua. Poolin voitto ei tule jäämään ainakaan faneista kiinni, sillä Anfieldilla on aina satumainen tunnelma. Se on näkynyt myös tuloksissa, sillä Liverpool on hävinnyt tällä kaudella ainoastaan yhden kotiottelun ja sekin tuli Englannin Liigacupissa Chelseaa vastaan.

Jatkuuko kova kotivire myös tiistaina? Alta pääset lukemaan ohjeet siihen, miten Liverpoolin voitolla on mahdollisuus muuttaa 10 euron talletus yli 100 euroksi.

Näin Coolbetin uusi asiakas voi tienata 10 eurolla 119,5 euroa:

  1. Rekisteröidy Coolbetille TÄSTÄ LINKISTÄ ja talleta 10€ käyttämällä koodia 4XBONUS
  2. Saat pelitilillesi yhteensä 50 € pelirahaa tervetulobonuksena.
  3. Lyö kaikki 50 euroa Liverpoolin voitolle.
  4. Kirjoitushetkellä Liverpoolin voitosta saa kertoimeksi 2.04, joten voittosummaksi tulisi 102 euroa. (HUOM! Kerroin saattaa elää ennen ottelua.)
  5. Tarjous on voimassa vain asiakkaille, jotka eivät ole aiemmin lunastaneet Coolbetin ensitalletusbonusta. Bonusraha tulee kierrättää kampanjan sääntöjen mukaan.
Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut