Voittaako Leijonat Ruotsin? Näin teet kympillä yli 230 euroa!

Voittaako Leijonat Ruotsin? Näin teet kympillä yli 230 euroa!

Leijonat kohtaa torstaina MM-kisojen puolivälierässä Ruotsin, joka on ottelussa selvä ennakkosuosikki. Nähdäänkö Kosicessa yllätys?

Leijonat on ollut tässä turnauksessa altavastaajana parhaimmillaan, sillä avausottelussa kaatui Kanada ja myös USA olisi saattanut kaatua ilman räikeää tuomarivirhettä. Nyt altavastaajan asema on vieläkin selvempi, kun vastaan asettuu NHL-tähdistä koottu Ruotsin maajoukkue.

Tre Kronor on ottelussa selvä ennakkosuosikki, mutta Suomella tulee olemaan varmasti kaikki mahdollisuudet voittoon, mikäli se onnistuu pelaamaan turnauksen parhaan pelinsä.

Coolbet tarjoaa uusille asiakkaille loistavan mahdollisuuden tehdä isoa tilin Suomen voitolla, sillä 1o euron panoksella on mahdollisuus voittaa yli 230 euroa.

Näin Coolbetin uusi asiakas voi tienata 10 eurolla yli 230€:

  1. Rekisteröidy Coolbetille TÄSTÄ LINKISTÄ ja talleta 10€ käyttämällä koodia 4XBONUS
  2. Saat pelitilillesi yhteensä 50€ pelirahaa tervetulobonuksena.
  3. Lyö kaikki 50 euroa Suomen voitolle.
  4. Kirjoitushetkellä Suomen varsinaisen peliajan voitosta saa kertoimeksi 4,63, joten voittosummaksi tulisi 231,50 euroa. (HUOM!Kerroin saattaa elää ennen ottelua.)
  5. Tarjous on voimassa vain asiakkaille, jotka eivät ole aiemmin lunastaneet Coolbetin ensitalletusbonusta. Bonusraha tulee kierrättää kampanjan sääntöjen mukaan.
Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut