Voittaako HPK jälleen Tapparan? Näin teet kympillä yli 160 euroa

Voittaako HPK jälleen Tapparan? Näin teet kympillä yli 160 euroa

Tappara ja HPK kohtaavat viidennen kerran, kun välieräsarja jatkuu lauantaina Hakametsässä. Kiekko tippuu jäähän klo 17:00.

HPK on laittanut ennakkosuosikki Tapparan todella tiukille, sillä hämeenlinnalaiset ovat olleet pelillisesti niskan päällä lähes jokaisessa ottelussa. Torstaina joukkue nappasi todella vajaamiehisenä upean kotivoiton, joten lauantaina itseluottamus on aivan tapissa. Nyt myös kokoonpano saanee täydennystä, sillä flunssa-aalto on varmasti hellittänyt.

HPK:n pelityyli tuntuu olevan todella myrkkyä Tapparalle, joka on ollut hämmästyttävän aseeton. Mikäli HPK pystyy jatkamaan samaa tahtia myös lauantaina, niin vierasvoitto on todellakin mahdollinen.

Peliyhtiö Coolbet tarjoaa uusille asiakkaille sellaisen tarjouksen, jonka avulla voi tehdä todella kovaa tiliä, mikäli vierasjoukkue juhlii Hakametsässä.

Näin Coolbetin uusi asiakas voi tienata 10 eurolla yli 160 euroa:

  1. Rekisteröidy Coolbetille TÄSTÄ LINKISTÄ ja talleta 10€ käyttämällä koodia 4XBONUS
  2. Saat pelitilillesi yhteensä 50 € pelirahaa tervetulobonuksena.
  3. Lyö kaikki 50 euroa HPK:n voitolle.
  4. Kirjoitushetkellä HPK:n voitosta saa kertoimeksi 3.25, joten voittosummaksi tulisi 162,5 euroa. (HUOM! Kerroin saattaa elää ennen ottelua.)
  5. Tarjous on voimassa vain asiakkaille, jotka eivät ole aiemmin lunastaneet Coolbetin ensitalletusbonusta. Bonusraha tulee kierrättää kampanjan sääntöjen mukaan.
Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut