Onko Viron MM-ralli Kalle Rovanperän juhlaa?

VIP-liput Rovaniemi mm-ralli / Pallomeri.net

Suomen Kalle Rovanperä on tiukasti MM-sarjan kärjessä, kun kausi jatkuu seuraavaksi Virossa. Kasvattaako suomalainen superlupaus johtoaan?

Viron MM-sarjassa ajetaan jälleen todella suurista pisteistä, joten luvassa on mielenkiintoinen viikonloppu. Rovanperä on omilla suorituksillaan siirtänyt paineet kilpakumppaneille, sillä suomalaisnuorukainen ei ole virheitä juurikaan tehnyt. Virossa olisi jälleen otollinen hetki kasvattaa pistejohtoa, koska Toyotan auto on sen verran huikea, että Rovanperä voi ainakin luottaa täysin kalustoon.

Kun tähän lisätään Rovanperä äärimmäisen kovalla tasolla oleva itseluottamus, niin kaikki merkit viittaavat jälleen upeaan viikonloppuun. Voittotaistelu tulee olemaan varmasti tiukka, sillä Hyundain Ott Tänak haluaa varmasti voittaa kotiyleisön edessä. Kun tähän lisätään vielä Toyotan Elfyn Evans sekä Hyundain Thierry Neuville, niin kasassa on tiivis kärkinelikko.

Ennakolta kertoimien valossa suurimmaksi suosikiksi on nostettu Rovanperä, jolle esimerkiksi Coolbetilla annetaan voittokertoimeksi 3.00. Tänak saa puolestaan 3.85.