Veikkaa MM-kisojen tuloksia ja voita VIP-lippu MM-finaaliin!

NHL Suomi VIP MM-kisojen Leijonien Ilves viikonlopun Suomi Leijonat olympialaisissa jääkiekko
Kuva: Getty Images

Jääkiekon MM-kisat käynnistyvät perjantaina, joten tulevat viikot ovat täynnä todellista kiekkojuhlaa. Miten Leijonat pärjää kotiyleisön edessä?

MM-kisat ovat reilu kahden viikon rypistys, jossa kiekkoa pelataan lähes joka päivä. Juurikaan parempaa ajanvietettä ei kiekkofaneille voisikaan olla luvassa. Tietysti Leijonat-fanien kannalta lisämaustetta tuo se, että MM-turnausta pelataan tänä vuonna Tampereella ja Helsingissä.

Suomi onkin yksi turnauksen suurimmista mestarisuosikeista, joten torit on saatettu laittaa jo alustavaan varaukseen. Kovia maita riittää kuitenkin useita, joten helpolla ei edes mitalia MM-kisoista tulla ottamaan.

Ensimmäinen kierros pelataan perjantaina 13. toukokuuta ja tästä käynnistyy tiukka alkulohkovaiheen rutistus. Leijonien ensimmäiset ottelut pelataan perjantaina ja lauantaina, joten herkullinen startti on luvassa turnaukselle.

MM-kisojen tuloksia on nyt mahdollisuus arvailla veikkauskilpailussa, jossa pääpalkintona on VIP-lippu MM-finaaliin. Tsekkaa tarkemmat tiedot tästä!