Veikkaa Saksa-Skotlanti-ottelun avausmaalin syntyaika – voita Saksan EM-kisapaita

Saksan
Kuva: Getty Images

Jalkapallon EM-kisat käynnistyvät 14. kesäkuuta, kun Saksa ja Skotlanti kohtaavat Münchenissä. Voita Saksan EM-kisapaita!

Futiksen EM-kisat ovat täällä, joten seuraavan kuukauden ajan päästään nauttimaan mielettömästä viihteestä. Turnaus käynnistyy perjantai-iltana, kun kisaisäntä Saksa kohtaa kotiyleisön edessä Münchenissä Skotlannin.

Tunnelma tulee olemaan taatusti aivan mieletön, joten luvassa on fantastinen futisilta. EM-kisojen alkamisen kunniaksi laitetaan käyntiin huikea kisa, jossa palkintona on Saksan EM-kisapaita. Kisa on yksinkertainen, sillä tarkoituksena on veikata avausmaalin syntyaika.

Mainos alkaa:

Voita Saksan EM-kisapaita

 

Kilpailun säännöt & ehdot:

1. Veikkaa yläpuolella olevalla lomakkeella Saksa-Skotlanti-ottelun avausmaalin syntyaika. Veikkausaika päättyy perjantaina 14.6. klo 22:00.

2. Voittaja on se, joka veikkaa lähimmäksi avausmaalin syntyajan. Jos yhtä lähelle veikkanneita on useampia, voittaja arvotaan parhaiden veikkaajien keskuudesta.

3. Kilpailun voittaja kuittaa Saksan EM-kisapaidan.

4. Jokainen kilpailija saa osallistua vain kerran, useammin osallistuvat hylätään aina.

5. Pallomeri.net pidättää oikeudet muutoksiin, jos sellaisille nähdään tarvetta.

6. Osallistumalla kisaan annat Pallomeri.netille oikeuden ottaa sinuun sähköpostitse yhteyttä voiton osuessa kohdalle. Emme käytä sähköpostiosoitteita minkäänlaisiin markkinointitarkoituksiin.