Voita golfkierros Kalle Samoojan kanssa upealla Linna Golfilla!

Kalle Samooja golfkierros
Kuva: Getty Images

Golf-kauden kolmas Major-turnaus US Open pelataan viikonloppuna The Country Clubissa Brooklinessa, Massachusettsissa, Bostonin länsipuolella.

US Openissa nähdään aivan lajin kerma, joten ilahduttavasti joukossa nähdään myös Euroopan-kiertueella voiton napannut Kalle Samooja, joka lunasti tämän saavutuksen myötä paikkansa US Openiin. Kyseessä on miehen uran toinen Major-turnaus.

Samooja ei kuitenkaan kuulu turnauksen suurimpiin suosikkeihin, sillä esimerkiksi Coolbetilla miehen voittokerroin on 751!

Kertoimien valossa suurin ennakkosuosikki on Rory McIlroy, mutta kärki on tunnetusti tiukka ja useammalla pelaajalla on saumat voittoon. Esimerkiksi Justin Thomas ja Scottie Scheffler omaavat kaikki saumat mestaruuteen. Myös viime vuonna US Openin voittoa juhlinut Jon Rahm kuuluu ehdottomasti ennakkosuosikkien joukkoon.

Golfin US Open käynnistyy torstaina ja voittaja saadaan selville sunnuntain päätöskierroksella.

Nyt sinulla on mahdollisuus voittaa golfkierros Suomen ykköspelaajan Kalle Samoojan kanssa Hämeenlinnan upealla Linna Golfilla. Osallistu US Openin veikkauskilpailuun ja voita kesän upein golfkierros. Lisätiedot tästä!