Voita unelmamatka Dallasiin – näe livenä NHL:ää sekä Lauri Markkasen ottelu

Miro Heiskanen Dallas Stars unelmamatka Dallasiin
Kuva: Getty Images

NHL- ja NBA-kaudet käyvät kuumimmillaan, kun runkosarja on jo ylittänyt reippaasti puolivälin ja taistelu pudotuspelipaikoista käy raastavana.

Kevään lähestyminen on urheilufanille todellista juhlaa, kun panokset nousevat niin samalla myös taistelu jokaisesta pisteestä korostuu. Esimerkiksi NHL:ssä ja NBA:ssa on todella tiukkaa vääntöä pudotuspeliviivan tuntumassa, joten jokaisella pelillä on jatkossa valtaisa merkitys.

Koripallon puolella mielenkiinto kohdistuu tietysti Lauri Markkasen Utah Jazziin, joka taistelee tiukasti muun muassa LeBron Jamesin LA Lakersia ja Stephen Curryn Golden State Warriorsia vastaan pudotuspelipaikoista.

NHL:ssä puolestaan on lukuisia taistelupareja niin kärkipäässä kuin pudotuspeliviivan tuntumassa. Esimerkiksi Läntisessä konferenssissa on valtaisa taistelu voitosta käynnissä, kun Vancouver Canucks, Colorado Avalanche ja Dallas Stars ovat aivan rinta rinnan. Konferenssin voitto olisi kevättä ajatellen arvokas, koska se voisi tuoda hieman helpomman reitin pudotuspelien avauskierrokselle.

Nyt on mahdollisuus voittaa unelmamatka Dallasiin, jossa pääsee kokemaan livenä sekä NHL-kiekkoa että NBA-korista. Kaiken lisäksi reissun yksi otteluista on Lauri Markkasen edustaman Utah Jazzin taisto. Lue lisätiedot tästä järisyttävästä urheilumatkasta!