Vladimir Tarasenkolla huima sisääntulo New Yorkiin – huudatti kotiyleisöä jo 3 minuutin pelin jälkeen

Vladimir Tarasenkolla debyytti New York Rangers - Pallomeri.net

Vladimir Tarasenkolla ei varmastikaan ollut liiemmin ylimääräistä aikaa kotiutua ja valmistautua ensimmäiseen otteluunsa New York Rangersia vastaan.

Torstaina saatiin tieto, että niin Tarasenko kuin myös Niko Mikkola matkaavat New Yorkiin. Treidissä St. Louis Bluesin suuntaan liikkuivat Sammy Blais, Hunter Skinner, 1. kierroksen varausoikeus (2023) sekä 4. kierroksen varausoikeus (2024).

Tieto siis saapui torstaina, mutta jo perjantaina Tarasenko sekä Mikkola nähtiin tositoimissa uuden kotiyleisönsä edessä Madison Square Gardenilla, kun Rangers kohtasi Seattle Krakenin.

Mainos alkaa:

Tarasenkon osalta Rangers-ura ei paljoa paremmin olisi voinut käynnistyä, sillä peliä oli takana vajaat kolme minuuttia, kun Artemi Panarin pelasi kiekon maalinedustalle ja Tarasenko ohjasi pelivälineen sisään.

Rangers meni lopulta menojaan ja kuittasi ottelun nimiinsä lukemin 6-3.

Mikkola sai debyytissään peliaikaa reilut 14 minuuttia ja tehotilasto jäi yhden osuman verran pakkaselle. Useampi peluri merkkautti illan saldokseen pisteet 1+1, ja näiden pelimiesten joukkoon kuului muiden muassa Kaapo Kakko.

Vladimir Tarasenkolla ei kauaa nokka tuhissut ennen ensimmäistä osumaa:

Mikäli video ei näy, voit katsoa sen myös Sportsnetin YouTubessa.


Pelaajat:
Joukkueet: