Turun Vitosessa tapahtuneesta vakavasta välikohtauksesta sanktioita – FC Komar -peluri 9 kuukauden pelikieltoon

Vitosessa Turun FC Inter katsaus jalkapallon 30 000 San Marino historiaa Uefa nations league jalkapallo futis hjk UEFA - pallomeri.net

Turun Vitosessa nähtiin vakava välikohtaus reilu viikko sitten, kun FC Komarin ja KuuLan välinen ottelu keskeytyi rajuihin väkivaltaisuuksiin.

Erotuomari joutui keskeyttämään ottelun loppuhetkillä, kun FC Komarin pelaaja oli käyttänyt uhkaavasti saatuaan punaisen kortin. Välikohtaus sai väkivaltaisia piirteitä pukukopissa, jossa FC Komarin pelaajat ja kannattajat ottivat yhteen KuuLan pelaajien kanssa.

Lopulta paikalle jouduttiin soittamaan ambulanssi sekä poliisit, jotta tilanne saatiin selvitettyä.

Mainos alkaa

Nyt Palloliitto on antanut kurinpitopäätöksen Turun Vitosessa tapahtuneesta vakavasta välikohtauksesta. Pelikieltoja jaettiin useammalle pelaajalle ja kovin niistä napsahti FC Komarin leiriin, kun eräs pelaaja määrättiin yhdeksän kuukauden pelikieltoon. Kahdelle muulle seuran pelaajalle määrättiin viiden ottelun pelikiellot. Sen sijaan seuralle mätkäistiin 1000 euron sakko. Myös yksi KuuLan pelaaja asetettiin kolmen ottelun pelikieltoon.

– Ottelun raporttien, muun materiaalin ja vastineiden perusteella työryhmä katsoo, että FC Komar on ottelun järjestäjänä syyllistynyt turvallisuusmääräysten rikkomiseen laiminlyömällä vastuunsa taata erotuomareiden ja muiden ottelutapahtumaan osallistuneiden henkilöiden turvallisuuden. Lisäksi työryhmä katsoo käytettävissä olevan aineiston perusteella, että FC Komar on ollut ottelun jälkeisissä tapahtumissa aktiivinen osapuoli ja siten rikkonut rangaistusmääräyksiä, Palloliiton tiedotteessa todetaan.