Video: Pelottava tilanne Portugalissa – Vitorian pelaaja sai tärskyn ja tuupertui elottomana maahan

Vitorian Rochinha / Pallomeri.net

Portugalin jalkapalloliigassa koettiin pelottava hetki, kun Vitorian Rochinha kolaroi vastustajan kanssa ja lysähti velttona maahan.

Vitoria Guimaraesin ja Belenensesin välinen Portugalin liigan sunnuntain kierroksen ottelu päättyi maalittomaan tasapeliin, mutta ottelu sisälsi draamaa aivan riittävästi ja varmasti yli kaikkien tarpeiden.

Ottelun 75. minuutilla Vitoria vaihtoi kentälle keskikenttäpelaaja Rochinhan, jonka iltapuhde päättyi karsealla tavalla vain paria minuuttia myöhemmin.

Hän näet kolautti päänsä yhteen Belenensesin Alisson Safiran kanssa pääpallotilanteessa ja menetti tilanteessa tajuntansa. Tämän johdosta Rochinha lysähti kentän pintaan täysin velttona ja elottomana. Muut pelaajat joukkueesta riippumatta viittilöivät välittömästi lääkintähenkilöstöä hätiin tajuttuaan, että tilanne oli äärimmäisen vakava.

Rochinhaa elvytettiin kentällä ja hänet kiidätettiin sairaalaan. Ottelun jälkeen Vitorialla oli kuitenkin rohkaisevia uutisia kerrottavanaan. Rochinhalla todettiin päävamma, mutta hän oli sairaalassa jo tajuissaan ja hänen tilansa oli vakaa. Rochinha jäi sairaalaan tarkempia tutkimuksia varten.

Vitorian Rochinha saa kovan kolauksen päähänsä ja tuupertuu kentän pintaan (tärsky näkyy videon lopussa):

https://twitter.com/NotaNaConta_/status/1437164145229565957

Katso myös: Video: Jäätävä aivopieru Tanskan divarissa – Køgen pakki sijoitti pallon millintarkasti omaan maaliin


Joukkueet: