Video: Upea saksipotku toi Vitorian tasoihin lisäajalla – seitsemän Arsenal-pelaajaa ihaili vieressä

Vitorian maali vs Arsenal 06.11.2019 / Pallomeri.net

Vitorian tasoitusmaalista Arsenalia vastaan ei puuttuunut draamaa eikä tyyliä. Bruno Duarte pamautti tasoituksen lisäajalla komealla saksipotkulla.

Arsenalin pelaajat olivat todennäköisesti jo melko varmoja voitosta, kun Shkodran Mustafi teki ottelun avausmaalin 81. minuutilla. Tykkimiehet joutuivat kuitenkin pettymään, sillä kylmää suihkua oli luvassa kymmenen minuuttia myöhemmin.

Vitoria Guimaraes onnistui vyöryttämään hyökkäyksen Arsenalin rangaistusalueelle ja pallo puskettiin vitosen viivalla häkellyttävän vapaana olleelle Bruno Duartelle, joka pamautti hienon ja akrobaattisen saksipotkun maan kautta kohti Arsenalin maalia.

Mainos alkaa:

Maaliviivan tuntumassa olleet Arsenal-pakit koettivat peittää vetoa, mutta Duarten ovela veto ampua pallo pompun kautta sisään osoitti toimivuutensa ja pallo löysi tiensä verkkoon.

Hämmentävintä maalissa oli silti ehdottomasti se miten vapaana Duarte oli. Hänen ympärillään oli peräti seitsemän Arsenalin kenttäpelaajaa ja maalivahti, mutta silti hän sai toteuttaa aikeensa aivan kaikessa rauhassa.

Pistemenetys oli lohkoa johtavalle Arsenalille ensimmäinen, mutta takaiskulla oli sikäli vaikutusta, että Arsenal ei näin ollen pystynyt vielä varmistamaan jatkopaikkaansa. Vitorialle piste oli lohkovaiheen ensimmäinen.

Vitorian lisäajalla tekemä tasoitusmaali:

Tsekkaa myös: Huuhkajat julkisti joukkueensa historiallisiin EM-karsintaotteluihin – täyttyykö unelma vihdoin?


Joukkueet: ,