Video: Virolaispelaaja iski täysin uskomattoman rankkarimaalin 2. divisioonan U20 MM-kisoissa

Video: Virolaispelaaja iski täysin uskomattoman rankkarimaalin 2. divisioonan U20 MM-kisoissa

Virolaispelaaja Morten Jürgens taiteili suorastaan maagisen rankkarimaalin Liettuaa vastaan 2. divisioonan U20 MM-kisoissa.

U20 MM-kisojen maailmanmestaruus ratkaistiin jo tammikuun alkupuolella, kun Nuoret Leijonat kaatoi ikimuistoisessa finaalissa USA:n.

Alle 20-vuotiaiden MM-kisoja kuitenkin pelataan tälläkin hetkellä, sillä pienemmät kiekkomaat taistelevat noususta ylempiin divisiooniin. Näissäkin peleissä nähdään huima määrä taitoa kaukalossa, vaikka itse pelaajat ovat suurelle yleisölle täysin tuntemattomia.

Tästä saatiin esimerkki Liettuan ja Viron välisessä 2. divisioonan MM-kisaottelussa, kun virolainen Morten Jürgens painoi ehkäpä koko kauden jäätävimmän rankkarimaalin. Jukureiden A-junioreissa tällä kaudella kiekkoillut Jürgens nöyryytti täydellisesti Liettuan maalivahtia, kun hyökkääjä käytti kiekkoa jalkojensa välissä, minkä jälkeen nuorukainen nosti pelivälineen rystyltä sisään.

Todella nuorena Suomeen kiekkoilemaan saapunut Jürgens on saanut muutenkin ihan kelvollisen startin kisaurakkaan, sillä rankkarimaalin lisäksi tilille tuli myös osuma Espanjaa vastaan. Myös Viron U20-joukkue on saanut mainion alun MM-kisoihin, sillä se on voittanut molemmat ottelunsa.

Virolaispelaaja Morten Jürgens ja käsittämätön rankkarimaali

Jos video ei näy, niin voit katsoa sen Twitteristä!

Jaa tämä:


Pelaajat:

Aiheeseen liittyvät julkaisut