Video: Pitkä huili luvassa? – Everton-vahti rysähti karusti Virgil Van Dijkin jaloille

Virgil Van Dijk Liverpool / Pallomeri.net

Liverpool koki Merseysiden derbyssä kovan takaiskun, kun tähtitoppari Virgil Van Dijk joutui sairastuvalle polven taituttua vakavasti.

Lauantain Valioliiga-kierroksen ehdoton herkkupala oli Everton ja Liverpoolin välinen Merseysiden derby, joka päättyi tasapeliin maalein 2-2.

Liverpool sai kuitenkin karmivaa jobinpostia jo ottelun alussa, kun tähtitoppari Virgil Van Dijk hajosi pallontavoittelutilanteessa. Hän juoksi samaan palloon Everton-veskari Jordan Pickfordin kanssa ja vaikka Pickford palloon hieman osuikin, hän osui huomattavasti paremmin Van Dijkiin.

Pickford jysähti koko painollaan päin Van Dijkin oikeaa jalkaa, joka taittui voimakkaasti taaksepäin polven kohdalta. Van Dijk pystyi lopulta kävelemään omin jaloin koppiin, mutta hänet vaihdettiin ottelusta pois.

Tilanne oli VAR-tarkastuksen jälkeen vahvistettu paitsioksi, joten Liverpool ei saanut tilanteesta rangaistuspotkua, eikä Pickfordillekaan annettu edes varoitusta. Koska Pickford tavoitteli palloa, niin tilannetta ei voi pitää tahallisena vahingoittamisyrityksenä, mutta koska Pickfordin vastaantulo oli vähintäänkin holtiton, niin hän olisi ehdottomasti ansainnut edes jonkinlaisen sanktion teostaan.

Van Dijkia saattaa odottaa jopa 7-8 kuukauden huili. BeIN Sportsin saamien tietojen mukaan Van Dijkin ristisiteet olisivat menneet rysäyksessä poikki.

Evertonin Jordan Pickford liukuu rajusti päin Liverpoolin Virgil Van Dijkia:

Katso myös: Video: Real Madridille shokkitappio – Sergio Ramosilta älytöntä sikailua


Pelaajat:
Joukkueet: ,