Video: Vincent Kompany täräytti aivan jumalaisella kaukolaukauksella Cityn kiinni mestaruuteen

Vincent Kompany

Manchester Cityn Vincent Kompany nousi joukkueensa suureksi sankariksi, kun toppari tykitti todellisen unelmamaalin 1-0-voitossa.

City oli pakkovoiton edessä, kun joukkueen vieraaksi saapui Leicester. Ensimmäinen jakso osoitti heti sen, että Leicester oli tullut tosissaan kiusaamaan jättiläistä.

Ensimmäisellä puoliajalla ei maaleja nähty, joten kotijoukkueen riveissä paineet kohosivat entisestään toisella jaksolla. Lopulta kotijoukkue pääsi piinastaan reilut 20 minuuttia ennen loppua, kun jo seuralegendaksi noussut toppari Vincent Kompany otti ratkaisun omiin käsiinsä.

Puolustaja otti tyhjät pois ja latasi reilusta 25 metristä pallon aivan jumalaisella laukauksella aivan yläkulmaan. Ehkäpä Valioliiga-kauden hienoin maali takasi Citylle samalla myös täyden pistepotin, jolla Pep Guardiolan miehistö otti ison harppauksen kohti mestaruutta.

Sarjan viimeinen kierros pelataan ensi viikonloppuna ja Cityllä on vastassa häntäpäässä keikkuva Brighton. Voitto tuosta pelistä toi Citylle toisen peräkkäisen mestaruuden.

Vincent Kompany painoi mielipuolisen osuman

Jos video ei näy, niin v0it katsoa sen Twitteristä!

Jos video ei näy, niin voit katsoa sen Twitteristä!


Pelaajat:
Joukkueet: