Kamerunin Vincent Aboubakar teki unelmamaalin MM-kisoissa – täysin hävytön chippi veskarin yli

Vincent Aboubakar Kamerun

Kamerunin Vincent Aboubakar teki aivan mielettömän maalin ottelussa Serbiaa vastaan upottamalla kerrassaan hävyttömän chipin.

Maanantain pelattu Kamerunin ja Serbian välinen Qatarin MM-kisojen alkulohkon ottelu tarjosi katsojille todellisen maali-iloittelutrillerin, joka päättyi tasapeliin maalein 3-3.

Ottelu piti sisällään myös turnauksen tähän asti upeimman maalin. Siitä kunnia kuului Kamerunin Vincent Aboubakarille, joka tuli peliin vaihdosta mukaan 55. minuutilla. 63. minuutilla hän pääsi iskemään Kamerunin 2-3-kavennuksen ja maali oli todellinen unelmaosuma.

Aboubakar sai pallon rangaistusalueelle ja ehkä vähän onnekkaastikin sai pakin harhautettua päästen nokikkain Serbian maalivahdin Vanja Milinkovic-Savicin kanssa.

Seuraavassa vaiheessa ei ollut enää onnen häivääkään. Milinkovic-Savic tuli vastaan ja Aboubakar tajusi, että vaihtoehdot olivat vähissä. Hän keksi kuitenkin häikäisevän ratkaisun ja nosti korkean chipin hölmistyneen veskarin yli. Korkea chippi onnistui loistavasti ja pallo pomppasi vielä maasta tyylikkäästi maalin kattoon.

Kamerunin Vincent Aboubakar teki MM-kisojen tähän asti upeimman maalin:

Katso myös: Cristiano Ronaldo kävi pyytämässä pelin jälkeen maalia itselleen – tuomio pysyi ennallaan


Pelaajat:
Joukkueet: