Video: Uskomatonta draamaa – Vinaros-maalivahti teki lisäajalla tasoituksen ja päästi vastustajan avauspotkun selkänsä taa

Vinaros / Pallomeri.net

Vinarosin ja Peniscolan välinen matsi päättyi hyvin dramaattisesti, kun Vinaros-vahti teki lisäajalla tasoituksen ja imaisi voittomaalin.

Espanjan kuudennen sarjatason Valencian alueen lohkossa nähtiin aivan älytöntä draamaa, kun Vinaros CF isännöi A.C.D. Peniscolaa sarjan lauantain kierroksella ja Peniscola raapi ottelusta voiton maalein 1-2.

Mielenkiintoista tässä oli se, että ottelu vielä 95. minuutilla lukemissa 0-1, jolloin tarinan sankariksi näytti nousevan Vinarosin maalivahti, joka oli nostettu mukaan ylös hakemaan tasoitusmaalia.

Kuinka ollakaan, pallo päätyi nimenomaan Vinarosin maalivahdin jalkaan rangaistusalueen rajan tuntumassa ja hän kajautti kuulan komealla kudilla takakulmaan.

Piste näytti jo pelastetulta ja maalivahti juoksi omalle työpaikalleen ehtien silminnähden nautiskelemaan osumastaan helpottuneena ja iloisena.

Taivas kuitenkin romahti maalivahdin niskaan vain sekunteja myöhemmin, kun hän havahtui siihen tosiasiaan, että Peniscolan pelaajat olivat päättäneet yrittää hyödyntää maalivahdin makusteluhetken ja ampuneet pallon avauspotkusta kohti Vinarosin maalia.

Maalivahti huomasi tämän liian myöhään eikä ehtinyt enää pysäyttämään palloa, joka sujahti täydellisesti yläriman alle. Näin Vinaros hävisi ottelun ja maalivahti muuttuikin sankarista konnaksi vain 40 sekunnissa.

Vinaros-veskari ehtii nauttia sankarina olemisesta noin 40 sekuntia:

Katso myös: Video: Super-vaihtomies iski – Cristiano Ronaldo osui kahdesti paluuottelussaan