Firebirds-pelaajat pistivät hassutellen – Ville Petman ja Peetro Seppälä joutuivat piilokamerapilan uhreiksi

Ville Petman ja Peetro Seppälä Coachella Valley Firebirds

AHL:n Coahcella Valley Firebirdsin Ville Petman ja Peetro Seppälä joutuivat joukkuetovereidensa järjestämän pilan uhreiksi.

Seattle Krakenin farmijoukkue Coachella Valley Firebirdsissä pelaavat Ville Petman ja Peetro Seppälä joutuivat pelikaveriensa huikean piilokamerapilan uhreiksi. Firebirds-pelaajat John Hayden ja Andrew Poturalski järjestivät joukkuekaverilleen pilan, joka kuvattiin seuran YouTube-tilille.

Pilassa Poturalski maskeerattiin tunnistamattomaksi, minkä jälkeen hän pukeutui hallin työntekijäksi ja esiintyi henkilökunnan ovella päivystävänä turvamiehenä.

Kun pelaajat alkoivat yksi kerrallaan saapua paikalle, alkoi Poturalski kuulustelemaan hölmistyneitä pelaajia, vaatimaan heiltä akkreditointikortteja ja kyselemään, ovatko heidän nimensä hänen listallaan.

Osalle Poturalski teki ruumiintarkastukset ja hän käytti jopa metallinpaljastinta. Osaa pelaajista Poturalski solvasi pilkkaamalla heidän ulkonäköään ja epäilemällä, että ovatko pelaajat edes jääkiekkoilijoita.

Juonessa mukana ollut Hayden puolestaan tarkkailu tilannetta autosta käsin ja raportoi etukäteen, kuka pelaajista on tulossa paikalla sekä antoi Poturalskille ohjeita miten kyykyttää heitä.

Petman ja Seppälä saapuivat paikalle samaan aikaan. Poturalski otti heti tilanteen haltuun työntämällä Petmanin sivuun tehdäkseen Seppälälle turvatarkastukseen.

- Pistä ”Pets” jossain kohtaa punnerrusasentoon. Kysy häneltä, piilotteleeko hän jotain, Hayden komensi parkkipaikalta.

Videon lopulla myös selviää, kuinka paljastui pelaajille.

Ville Petman ja Peetro Seppälä joutuvat piilokamerapilan urheiksi:

Katso myös: Carolinan Antti Raanta venytti niin, että housut repesivät – oma seura naljaili somessa