Pelicans sai tarpeekseen tappiokierteestä – Ville Nieminen sai potkut

Tallinnassa Ville Nieminen Pelicans - pallomeri.net

Lahden Pelicans tiedottaa, että päävalmentaja Ville Nieminen on saanut potkut. Seuran hallitus päätti asiasta lauantaina.

Pelicans tiedottaa, että päävalmentaja Ville Nieminen on saanut potkut. Seuran hallitus päätti lauantaina pidetyssä kokouksessaan, että Nieminen vapautetaan tehtävistään välittömästi.

– Joukkueen tämän kauden esitykset ovat olleet iso pettymys kaikille. Kurssia ei ole saatu käännettyä kovasta yrityksestä huolimatta, joten koemme tämän olevan ainut oikea ratkaisu tässä tilanteessa. Haluamme kiittää Niemistä Lahessa tehdystä työstä ja toivotamme hänelle menestystä tulevaisuuteen, Pelicansin hallituksen puheenjohtaja Pentti Matikainen kommentoi seuran tiedotteessa.

Pelicans on kerännyt 25 pelaamastaan ottelusta ainoastaan 28 pistettä, jonka myötä joukkue on sarjataulukossa sijalla 12. Viimeisestä 16 ottelusta Pelicans on naarannut pisteitä vain neljästä ottelusta.

Valmennusvastuun kantaa toistaiseksi apuvalmentaja Jesse Welling. Kausi olisi todennäköisesti joka tapauksessa jäänyt Niemisen viimeiseksi Lahdessa, sillä mediatietojen mukaan Pelicansin ensi kauden päävalmentaja tulee olemaan Sveitsin Lausannen apuvalmentajana tällä hetkellä toimiva Tommi Niemelä.

Tsekkaa myös: Jenkkifutispelaaja jäi kiinni todella härskistä sukelluksesta NCAA:ssa


Pelaajat:
Joukkueet: